+31 6 52 41 73 58 spuiterijpouwbv@hotmail.com

Gietvloeren

Onze gietvloeren

Maakt u gebruik van koelwagens? Dan wilt u uiteraard een gietvloer in uw wagen hebben liggen. Niet alleen is een gietvloer uitermate duurzame omdat deze enorm lang mee gaan, het zorgt er tevens voor dat de vrachtwagen goed geïsoleerd blijft, en uw producten dus op de juiste temperatuur aankomen op de plaats van bestemming.

Wij zorgen ervoor dat uw vrachtwagens voorzien zijn van een gietvloer die jaren lang mee gaat. Onze experts gaan aan direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u binnen no-time weer gebruik kunt maken van de wagens, en daardoor nooit lang hoeft te wachten.

 

Toe aan een nieuwe gietvloer?

Heeft u voertuigen die toe zijn aan een nieuwe gietvloer? Wij komen bij u langs om te kijken wat u nodig heeft. Vervolgens brengen we u een passende offerte die we geheel voor u op maat hebben gemaakt. 

Weet u niet zeker waar u aan toe bent, of wilt u meer informatie over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Ieder project is anders, en we willen u uiteraard voorzien van de juiste service!

Spuiterij Pouw

Gegarandeerd
de beste service!