+31 6 52 41 73 58 spuiterijpouwbv@hotmail.com

Schadeherstel

Schadeherstelbedrijf Spuiterij Pouw

Spuiterij Pouw is al jarenlang toonaangevend schadeherstelbedrijf en specialist in het herstellen en spuiten van uw bus of vrachtwagen. Uw vervoersmiddel is ons canvas en daar laten wij graag onze artistieke geest op los.

Naast herstelwerkzaamheden voor vrachtwagens en bussen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van polyester. Daarmee kunnen we niet alleen voertuigen, maar ook vaartuigen, zwembaden en units voorzien van een mooie nieuwe laag polyester. De door ons verfijnde technieken zorgen ervoor dat uw bus of vrachtwagen nog jarenlang de aandacht trekt onderweg.

 

Dit herstellen we voor u

Bussen

Vrachtwagens

Boten

Zwembaden

Schade aan polyesterwerk?

Heeft u voertuigen met schade of bent u toe aan nieuw polyesterwerk voor uw voer-, vaartuigen of andere objecten? Als gerespecteerd schadeherstelbedrijf komen wij graag bij u langs om de schade op te nemen. Vervolgens brengen we u een passende offerte die we geheel voor u op maat hebben gemaakt.

Wilt u dat we bij u langs komen voor polyesterwerk voor boten, zwembaden of andere objecten?
Neem dan voor de zekerheid even telefonisch contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Ieder project is anders, en we willen u uiteraard voorzien van de juiste service!

Spuiterij Pouw

Gegarandeerd
de beste service

Neem contact op!