+31 6 52 41 73 58 spuiterijpouwbv@hotmail.com

Spuitwerk

Ons Spuitwerk

U kent het wel, uw chauffeurs zijn veel veel op de weg, en moeten zich door vele kleine straatjes manoeuvreren. Een krasje op uw wagens zijn dan ook geen uitzondering. Daarbij kan het ook voorkomen dat er grotere schades worden gereden, of de wagens zijn dusdanig verouderd dat nieuw spuitwerk geen overbodige luxe is!

Door de opdrachten die we door de jaren heen hebben mogen vervullen, mogen we ons specialist noemen op het gebied van spuitwerk. Als Picasso gaan we aan de slag met uw vrachtwagen! Door alle vergaarde kennis die we al tientallen jaren op hebben gedaan kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies en het beste spuitwerk!

Lak die jaren blijft zitten

We gebruiken alleen de beste verf

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Uw vrachtwagen is ons canvas

Onze ontwikkeling staat nooit stil

Razendsnel weer de weg op!

Toe aan een kleurtje?

Heeft u voertuigen met schade of zijn ze toe aan een likje verf? Wij komen bij u langs om de schade op te nemen. Vervolgens brengen we u een passende offerte die we geheel voor u op maat hebben gemaakt. 

Weet u niet zeker waar u zelf aan toe bent, of wilt u vantevoren overleggen over het aantal vrachtwagens, onze werktijden en de kosten? Neem dan voor de zekerheid even telefonisch contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Ieder project is anders, en we willen u uiteraard voorzien van de juiste service!

Ons portfolio

Benieuwd naar ons spuitwerk?
Bekijk ons portfolio voor de opdrachten die wij al voor vele klanten hebben mogen realiseren!

CFS

 

TCH

 

Maintaler

 

Nettorama

 

Spuiterij Pouw

Gegarandeerd
de beste service

Neem contact op!